tiistai 6. syyskuuta 2011

Käsi kädessä

Kävelet asemalle luokseni. Näet minut ja hymyilet. Katsot minua, otat kädestäni. "Ei välitetä muiden katseista, sillä me seurustellaan, me rakastetaan toisiamme. Ne ei tiedä mitään tästä" sä sanot ja hymyilet. Lähdet johdattamaan minua kohti suurta kauppakeskusta, joka on täynnä ihmisiä. Tunnen kuinka muut tuijottavat meitä kahta, kahta tyttöä käsi kädessä. Tunnen kuinka puristat kättäni lujempaa. Tajuan, että rakastan sua enemmän kuin ketään muuta tässä maailmassa. Tästä illasta lähtien kävellään käsi kädessä, näytetään rakkautemme. Me. Minä ja sinä, me kaksi tyttöä kävellään nyt ja ikuisesti käsi kädessä ja rakastetaan toisiamme.

Tämmönen pieni tarinanpoikanen syntyi pari vuotta sitten, kun kuulin Jenni Vartiaisien "Ihmisten edessä" kappaleen ekaa kertaa. Ja samana päivänä tapahtui tää kyseinen tarina, kun menin tyttöystäväni luo ja silloin kävelimme ensimmäistä kertaa "käsi kädessä, ihmisten edessä". :D

1 kommentti:

  1. Ihana sattuma.. Aww... Kauniss.. Hei jos haluat kalastaa lukijoita niin sun pitää vaan etsiä muiden blogeja ja kommentoida niitä.. Ei täällä oikein muuten saa lukijoita... (blogilista.fi. Kirjaudu ja etsi sitten muiden blogeja... Sinne kannattaa kirjautua, koska silloin muutkin voi löytää sun blogin..)

    VastaaPoista